APARTMANI U ROVINJU
SOBE U ROVINJU
HOTELI U ROVINJU

Rašić Marina
Žminjska 8
52210 Rovinj
052 840 152

MARINA -  Mlada je turistička agencija  koja će Vam pomoći bilo da  tražite sobe ili apartmane u Rovinju ili  njegovoj okolici. Od apartmana preporučamo novosagrađene  komforne apartmane čije slike možete pogledati  na ovoj stranici...Ugodan boravak u gradu Rovinju želi Vam agencija Marina. 


APARTMANI  koje Vam nudimo komforno su  opremljeni,  opremljeni klimauređajima, satelitskom televizijom, velikom kuhinjm te kupatilom sa velikom kadom. Prikazani smještajni objekti ove su godine sagrađeni, a u gradnji se težilo da se zadovolje sve vaše želje  i prohtjeve. Uvjereni smo da će i oni  najizbirljiviji biti zadovoljni našom ponudom...1.  
 
 
2.  
 
 
3.  
 
 
4.


 

KAKO NAS PRONAĆI ?

 LOKACIJA - Nalazimo se u Rovinju, na samom izlazu iz kružnog toga 50m u smjeru Pule. U krugu od 700 m nalazi se plaža, centar, liječnik, bankomat, autoservis, tržnica, ribarnica kao i mnogi caffe-barovi, te poznate pizzerie i prvoklasni restorani.

 

 
Apartmani - u obiteljskim kućama satoje se od 1 - 4 sobe, kuhinje, tuš-wc. Većina ima tersu, klimu SAT TV. Mogućnost parkiranja ili garaže. Kuće su udaljene 500 - 1000 m od mora. Dnevni najam uključuje troškove struje, vode, plina te konačno čišćenje. Organiziramo smještaj cijele godine.
KONTAKTI
"MARINA" - tourist office & apartment
g. Rasic Marina,  Zminjska 8,  Rovinj - Croatia
Tel:  052 840 152         GSM: 099 5946 708
www.zlatni.com/marina